Jubal ‘Back Stage’ definitief 22 september

Eind september geeft Jubal je de gelegenheid om een kijkje achter de schermen te nemen en zelfs mee te doen aan een gedeelte van de show! Het plan is om op zondag 22 september een soort ‘clinic’dag te organiseren op het terrein van de Dordtse Voetbalvereniging ‘Fluks‘. De dag begint om 11 uur en zal ongeveer om 16:00 uur aflopen. De kosten bedragen € 2,50 (vergoeding voor de bladmuziek en een versnapering). Verder vragen wij of je (indien mogelijk) je eigen instrument meeneemt.

Jubal is net een maand terug uit de USA en het seizoen in Nederland zit er dan ook bijna op; de perfecte tijd om de opgedane kennis uit de States te delen met collega-muzikanten en supporters. De bedoeling is om iedereen een kijkje te laten nemen in de Jubal-organisatie en die dag kun je aan den lijve ondervinden hoe Jubal de repetities opbouwt. Jij kunt namelijk meedoen. Er zal die dag gewerkt worden aan het nummer ‘Sing, Sang, Sung‘, hét succesnummer van de 2002 show. Aan het einde van de dag zal dit nummer gezamenlijk en met show worden gespeeld. Om dit alles soepel te laten verlopen zal de muziek tevoren naar je toe worden gestuurd, zodat je je alvast kunt voorbereiden. Wij willen dan weten of je zelf een instrument hebt en zo ja (voor brass) welke stemming dit instrument heeft en in welke sleutel jij je muziek speelt/leest. Op dit moment zijn de voorbereidingen voor ‘Jubal Back Stage‘ in volle gang en zodra er meer gegevens bekend zijn, zal dat op deze website te lezen zijn. Dus: houd deze website in de gaten!

Klik op de Jubal Backstage link aan de linkerkant om je aan te melden via deze site.