Jong Jubal 2003: “Flamenco”

Jong Jubal bestaat dit jaar 70 jaar. Een respectabele leeftijd, maar – zoals u zult merken – is Jong Jubal al 70 jaar ‘jong’. Jong Jubal heeft in dit jubileumjaar zo’n 70 leden, waarvan de helft dit seizoen voor het eerst een instrument in zijn of haar handen heeft. Dankzij het in 1999 in leven geroepen project ‘Music Kids’ heeft Jong Jubal een belangrijke levensader gevonden. ‘Music Kids’ is een project waarbij kinderen van 8 jaar en ouder een heel jaar lang gratis muziekles krijgen. Daarna kunnen ze kiezen: stoppen of doorgaan bij Jong Jubal. Gelukkig kiest een grote groep voor doorgaan bij Jong Jubal. Daarnaast is Jong Jubal een belangrijke levensader en kweekvijver voor grote ‘broer’ “Jubal” en als de groep zich zo blijft ontwikkelen, gaat Jubal een gouden toekomst tegemoet.

Jong Jubal brengt geheel in de traditie van grote broer ‘Jubal’ een op Amerikaanse leest geschoeide show, met moderne muziek en choreografie. U zult veel Spaanse en Latijns-Amerikaanse melodieën horen, zoals onder andere: Granada, Brazil, Samba de Janeiro, Let’s Get Loud en Flamenco. Kortom: ga er rustig voor zitten en kijk, luister en geniet van het Spaanse vuurwerk van Jong Jubal!

Jong Jubal staat onder leiding van Drum Major Robert Melkert, geassisteerd door assistent Drum Major Dennis Bol.

Muzikale arrangementen:
Ron Wassink (Brass)
Edwin Bogert (Brass)
Marco van Asch (Brass)
Hans Tims (Field Drums)

Visuele ontwerp:
Luigi Trotta (showdesign)
Marga de Jongh (guard)
Tamara van Opstal (guard)
Cassandra van Opstal (guard)
Luciënne de Boeff (guard)