Seizoen Jubal 2003

Op 15 november aanstaande begint Jubal na een korte break aan haar nieuwe seizoen. Ook dit seizoen zal gekenmerkt worden door vele nieuwe ambitieuze uitdagingen (volgend op de afgelopen successen zoals jubileum taptoe, theatershow, USA trip etc.). Wat dit allemaal precies gaat inhouden, zullen wij binnenkort via deze website laten weten. Nu is echter de kans om van dit alles deel uit te gaan maken. Met name binnen de hornline en de colorguard zijn nog spots vrij (drummers kunnen zich uiteraard ook altijd aanmelden). Aan de hand van onze recente Jubal Backstage middag hebben we laten zien dat “drempelvrees” niet gerechtvaardigd is, dus kom van die bank af en maak deel uit van deze bijzondere groep! Wil je meer info hebben, mail dan naar edwin.bogert@jubal.org / albert.dijkshoorn@jubal.org of bel 078-6134652 (Edwin Bogert) / 078-6314186 (Albert Dijkshoorn). Er staat een hoop te gebeuren, dus stay tuned…