Order now! Bestel het Jubal retro-jack.

Het is nu al de hit van het seizoen 2006: Het unieke Jubal retro-trainingsjack. Op contest Dordrecht liepen de eerste mensen rond in deze jas en de reacties waren overweldigend. De bestellingen komen massaal binnen. Het is nu ook mogelijk om het jack online te bestellen in onze internet-shop/winkel. Daar vindt u ook allerlei andere nieuwe Jubal-artikelen, die speciaal zijn ontwikkeld voor de USA-tour. De prijs is voor niet-leden 55 euro. Mensen die op een ledenlijst van Jubal/Jong-Jubal/Big-Band staan, krijgen 10 euro korting. Order now!

Het concept achter het retro-jack is dat Jubal dit jaar 95 jaar bestaat en zich al langzaam aan het voorbereiden is op het 100 jarig bestaan. Steeds meer artikelen zullen het geboortejaar 1911 met zich mee gaan dragen. We zijn trots op onze rijke geschiedenis! In dat kader is ook gekozen voor een oud Jubal-logo dat groot op de achterkant staat afgedrukt.

De eerste proefbestelling van 25 jacks was in no-time uitverkocht. Een nieuwe partij is onderweg, dus bestel of koop direct nu je eigen retro-jack. Dat kan in de boosterstand (ondermeer aanwezig in Harkema, St. Quintin en Evening with The Stars en de familiedag), maar ook in de internet-winkel, te vinden via de linkerbalk. Het is ook mogelijk om een bestelling te plaatsen bij Theo Vink.

Laten we dit jaar niet alleen de WK-velden oranje kleuren, maar ook de contest/taptoe-velden!