Jubal CD 2006 vanaf vrijdag te koop!!!

Letterlijk vers van de pers ligt aanstaande vrijdag de nieuwe CD van Jubal in de boosterstand, tijdens Evening with the Stars. De Jubal CD 2006 met de naam The Chase zal te koop zijn voor tien euro. De stereo-opnames zijn een aantal weken geleden met tientallen microfoons gemaakt door een professioneel audio-bedrijf. Na een periode van afmixen, persen, boekjes drukken etc. etc, ligt er een CD om trots op te zijn!

Op de nieuwe CD staat uiteraard het volledige programma van 2006. Verder staan er verschillende straatnummers op, streatbeats en brass-oefeningen. De cover en het boekje is echt zeer bijzonder naar ontwerp van Peer Franken en past perfect in de lijn van het concept van dit jaar: The Chase.

Uiteraard gaan er honderden cd’s mee naar The States en Jubal hoopt ze daar natuurlijk allemaal te verkopen. Uiteraard blijven er voor de thuisblijvers nog genoeg over. Aanstaande vrijdag dus te koop in Dordrecht, zaterdag tijdens taptoe Meerhout, en zaterdag 8 juli tijdens de familiedag. Binnenkort zal de CD ook via de internetshop te koop worden aangeboden.

Koop de CD, het zijn echt geweldige stereo-opnames geworden en voor de √©chte Jubal-fan mag dit exemplaar natuurlijk niet ontbreken in de lange reeks Jubal-CD’s.