Jubal op grote billboards in heel Dordrecht

Het kan niemand zijn ontgaan: Jubal is in heel Dordrecht te zien op grote billboards. Het gaat om het beloofde cadeau van de gemeente Dordrecht waarmee ze willen aangeven dat ze trots zijn op de Nederlands en Europees kampioen. Tijdens de huldiging van Jubal, vorige maand, maakte de burgemeester bekend dat in de hele stad affiches van Jubal opgehangen zouden worden, maar dat ze zo groot zouden zijn…..

De billboards staan langs alle belangrijke toegangswegen tot de stad en zijn niet te missen. De levensgrote afbeeldingen van Jubal, met daaronder de tekst: “Dordrecht feliciteert Jubal en Jong Jubal met het Europees kampioenschap” blijven zeker twee weken hangen. De leden hebben allemaal een klein exemplaar van de poster gekregen.

Wij willen de gemeente hartelijk bedanken voor deze enorme promotie voor de club. De leden zijn zeer enthousiast en de reacties op de billboards zijn overweldigend.