Jubal doet mee aan alle DCN contests

Staff en bestuur van Jubal hebben besloten om aan alle contests en de finals mee te doen, die Drumcorps Nederland (DCN) dit jaar organiseert. Inclusief de DCE-finals betekent dat, dat Jubal aan alle drumcorps-wedstrijden meedoet die dit jaar op Nederlandse bodem worden gehouden.

Het gaat om DCN contest Voorburg op 19 mei, DCN contest Dordrecht op 23 juni, de DCN finals in Dordrecht op 8 september, en de DCE finals in Rotterdam op 29 september. Jong Jubal doet mee aan het DCN contest in Dordrecht, de DCN finals in Dordrecht en de DCE finals in Rotterdam

Het is lang geleden dat Jubal zich voor het volledige programma heeft ingeschreven, maar de staff en de leden vinden het belangrijk om op verschillende momenten in het seizoen beoordeeld te worden. Op deze manier kan de show alleen maar beter worden. In combinatie met de vele optredens (waaronder nog zeer interessante aanvragen) belooft het weer een aantrekkelijk seizoen te worden. Houdt de agenda regelmatig in de gaten voor de laatste updates!