Jubal gaat voor het grote geld en geeft flatscreen(s) weg

Op vrijdag 30 maart is de kick-off gelanceerd om het succes van de Sponsorloterij van voorgaande jaren te evenaren. Tussen 1 april en 1 mei worden door de leden van Jubal getracht om zoveel mogelijk sponsorloten te verkopen. En, het gaat ergens om: €20.000,– ! Met dit bedrag hoopt Jubal de ambities voor 2007 tot en met 2011 waar te kunnen maken.

sl_bannerEr worden dit jaar al talrijke activiteiten ondernomen die de opmaat & opmars naar het honderdjarig jubileum (in 2011) gaan onderstrepen. Een van de activiteiten is natuurlijk het 75(!)-jarig jubileum van Jong Jubal (daarover meer, deze week op deze site). Daarnaast is er nu al een verrassing te melden waarvan het eerste nieuwsfeit op 11 april a.s. wereldkundig op de Jubalsite wordt gemaakt! Houd 11 april dus goed in de gaten!

De komende jaren staan nog meer activiteiten op stapel die Jubal en Oranjewaardig zijn! Met de opbrengst van de Sponsorloterij hoopt Jubal groots aan te pakken; zoals je van Jubal gewend bent…. En daar is ook geld voor nodig!

Precies op tijd
De tijd is er rijp voor om juist nu aan deze Loterij mee te doen. Sowieso omdat er dus meerdere en grootse activiteiten aan komen maar ook omdat Jubal vanaf 2005 een grote aanwas (zoniet: de grootste sinds jaren) van nieuwe leden kent. Nieuwe leden met een eigen achterban, familie en kennissenkring! En dus: meer potentiële sponsoren die Jubal en hun leden een warm hart toedragen!!!

Waar gaat het om?
De sponsorloterij (bekend van TV -wekelijks-) is een loterij waarvan de helft van de opbrengst direct in de clubkas terechtkomt. Een lot kost €6,80 per maand en er is wekelijks een trekking met aantrekkelijke prijzen: iedere week €100.000,– €50.000, etc, maar ook weekendjes/weekjes weg, vrijkaarten voor theater of voetbalwedstrijden, laptops en cabrio’s! Onlangs vielen Jong Jubal-ouders in de prijzen; van niemand minder dan Rick Brandsteder mochten zij een cabrio in ontvangst nemen!!!
En omdat er wekelijks een prijzenpakket weggeven wordt kost een Sponsorlot dus nog geen €1,70 per week! De ervaring is dat er regelmatig iemand van de vereniging in de prijzen is gevallen…
Wat Jubal eigenlijk vraagt is dat mensen (vrienden, familie, kennissen, collega’s) een lot van een Juballer kopen en slechts een jaar meedoen! Daarna mogen sponsoren kiezen: stoppen of doorgaan met deze wijze van support aan Jubal. Als iemand tenminste 1 jaar Jubal sponsort dan mag hij/zij ook iets uitzoeken uit de merchandise-stand (dvd, cd, t-shirt, cap)

Ook de leden die verkopen vallen in de prijzen!
Jubal zelf draagt ook een steen bij, want die tien leden die het grootste aantal verkochte loten achter zijn/haar naam heeft staan, krijgt gegarandeerd ook een prijs!
Er is een intern prijzenpakket wat Jubal beschikbaar stelt: flatscreen-tv’s, reischeques, mp3-spelers, playstation, DCI-tickets(?!), en geldprijzen!

Het tempo en de druk is hoog: Jubal-waardig dus!!!
De komende 4 weken gaat het erom spannen. Ieder lid wordt geacht minimaal 5 loten te verkopen (liefst meer natuurlijk) zodat uiteindelijk de teller van het aantal verkochte loten op 500 komt te staan! Nu is de tussenstand 250…
Tot 1 mei a.s. zullen Juballers hun uiterste best doen dit aantal te verdubbelen. Want nog afgezien van het interne prijzenpakket wat de Juballer kan verdienen: het gaat ergens om €20.000,– euro als springplank naar een fantastisch jaar om die activiteiten te kunnen ontvouwen die je van Jubal Drum & Bugle Corps gewend bent!!!

Geïnteresseerd? Meld je aan bij onze leden of rechtstreeks via de Jubal-site (gastenboek t.a.v. FDT 2007). Ben je al lid van de Sponsorloterij? Je kan ook via de site van deze loterij Jubal als begunstigde opgeven!