“Lost” in Someren

Paaseieren zoeken, is er aankomend weekend niet bij voor de leden van Jubal. Zij moeten tijdens het paasweekend keihard werken. Het Paas-camp in Someren staat op het programma. Vrijdag is het weer zover, dan reizen de 90 leden en 30 man begeleiding af naar het Brabantse land. Vanaf vrijdagavond zeven uur tot en met maandagmiddag wordt er gerepeteerd in en rond groepsaccomodatie De Hoof. Het doel is om de nieuwe show “Lost” in z’n geheel in te studeren. En dat moet lukken, want de afgelopen weken zijn er al grote stappen gezet. Iedereen is het hele weekend welkom.

Jubal is een goede bekende in Someren. Al vele jaren is het corps met pasen te vinden in het plaatsje achter Eindhoven (vanuit Dordt zo’n vijf kwartier rijden). De Hoof is een kampeerboerderij met een sporthal, een geluidsdichte muziekkelder en veel recreatieruimtes. De buitenrepetities zullen plaatsvinden op sportpark de Potakker van atletiekvereniging Jaspersport, aan de andere kant van het dorp. Jubal zal daar het meest te vinden zijn.

Een kookploeg van zo’n tien man zal alle maaltijden tijdens het paasweekend verzorgen. Verder zal op zaterdagavond opnieuw de Talent-night worden georganiseerd. Alle lines, met daarin elk jaar weer de nodige verschuivingen en toevoegingen, moeten zich op een ludieke wijze voorstellen aan de rest van het corps. Aansluitend is er de gebruikelijke dance-party.

Familieleden, vrienden, Jubal-fans en andere belangstellenden zijn van harte uitgenodigd om gedurende het weekend een kijkje te komen nemen in Someren. Hoogtepunt is maandag tussen 14:00 en 15:00 uur op sportpark De Potakker. De bedoeling is dan om alles te laten zien, wat het hele weekend is ingestudeerd.

Hieronder de adressen van de groepsaccomodatie en het sportcomplex. Op de site van De Hoof vindt u een routebeschrijving.

Groepsaccomodatie De Hoof
De Hoof 18, 5712 LM Someren (tel.: 0493-492483)

Sportpark de Potakker
Potakkerweg 21, 5712 AV Someren (Tel. 0493-492147)

www.dehoof.nl