Moedig Jubal aan tijdens de DCN Finals in Dordrecht!

Over minder dan twee weken (op zaterdag 8 september) is het alweer tijd voor de DCN Finals, waar Jubal zijn Nederlandse titel zal proberen te verdedigen. Aan de locatie zal het niet liggen, de DCN Finals vinden dit jaar plaats in ons eigen Dordrecht!

Het evenement begint om 17.15 uur aan de Krommedijk. Jong Jubal moet om 18.15 uur het veld betreden, terwijl Jubal pas om 21.48 uur ‘aan de bak’ moet. Om 22.10 uur is het tijd voor de Olympic Retreat en zal de Nederlands Kampioen 2007 bekend worden.

Voor de fans die Jubal en Jong Jubal willen aanmoedigen tijdens de DCN Finals: alle informatie is te vinden op de website van Drum Corps Nederland: www.drumcorpsnederland.nl Via die site is het nog tot en met donderdag 30 augustus mogelijk om kaarten in de voorverkoop te bestellen. Voor 10 euro heeft u al een toegangskaartje voor de hoofdtribune.