Word jij het nieuwe guard-lid?

Wil jij deel uitmaken van de Jubal-guard 2008? Dat kan nog steeds. De meiden van de guard zijn hard op zoek naar enthousiaste collega’s (m/v) die er helemaal zin in hebben om met Jubal een topjaar te beleven. Optredens in binnen- en buitenland, een spannend wedstrijd-seizoen en een uitdagende show, je kan het dit jaar allemaal mee gaan maken. Kom dus aankomende tijd een keer kijken naar de guard van Jubal, er zijn nog verschillende spots vrij!

De afgelopen twee jaar is de guard van Jubal uitgegroeid tot één van de beste guards van Europa. De guard krijgt les van een ervaren en hecht staffteam dat al jaren samenwerkt om de guard naar een hoger plan te tillen. Natuurlijk kost het veel en tijd en energie, maar je krijgt er ook veel voor terug. Nieuwe vrienden en vriendinnen, geweldige optredens, veel gezelligheid en lol. Ben je bang dat je het niveau niet aan kan? Dat is voor ons geen enkele belemmering, wij zorgen ervoor dat je op het juiste niveau komt.

Drempelvrees is dus helemaal niet nodig, je zal met open armen worden ontvangen. Bij Jubal leer je het ultieme groepsgevoel kennen. Enthousiast en nieuwsgierig geworden? Kom dan een keertje vrijblijvend kijken. In de wintermaanden trainen we iedere dinsdag en vrijdagavond van 19:30 uur en 22:00 uur in de sporthal naast het clubhuis van Jubal, Jan Ligthartlaan 1 te Dordrecht. Voor meer informatie kan je ook altijd een mailtje sturen naar staf@jubal.org