Jubal Winterguard 2010: “I am your shadow”

In navolging van afgelopen jaar zal de Jubal Color Guard ook dit jaar weer te vinden zijn op de winterguardvloeren van CGN. De show zal ‘I am your shadow’ gaan heten en wordt uitgevoerd op het nummer ‘Sanvean’ van Lisa Gerard.Voor vele Juballers en wellicht ook Jubalfans zal dit bekend voorkomen. Dit nummer wordt namelijk ook door de Jubal Hornline gespeeld. De show zal, zoals al duidelijk wordt door de titel, gaan over schaduwen.

De staff en de leden gaan in deze show zoveel mogelijk creatieve manieren vinden om schaduwen uit te beelden: Heel opvallend en duidelijk, maar ook wat minder directe -en dus meer tot de verbeelding sprekende- ideeën van schaduwen.

Aangezien het voor Jubal nog steeds een nieuwe ontwikkeling is om weer aan de CGN competitie mee te doen, zullen wij ook dit jaar nog niet de gehele competitie meedraaien. We zullen aan twee reguliere contesten deelnemen en daarnaast ook aan de CGN Finals.

De Jubal Winterguard zal met ‘I am your shadow’ deelnemen aan de volgende contesten:

Zaterdag 16 januari Contest Waalwijk
Zaterdag 6 maart Contest Goes
Zaterdag 27 maart CGN Finals Eindhoven

Kom dus kijken op en geniet van de Jubal Winterguard.

Mocht je nu denken: ik wil eigenlijk ook meedoen! Dan kun je je nú nog aanmelden! Maar we hebben inmiddels al een start gemaakt, dus je moet er wel snel bij zijn. staf@jubal.org