Jubal Winterguard 2011: “Brood”

Het zomerseizoen zit er weer op en het winterseizoen staat weer voor de deur. Ook aankomend seizoen zal de Jubal Winterguard deelnemen aan de competitie van CGN. In navolging op de promotie van afgelopen seizoen zal de Jubal Winterguard uitkomen in de Open Class. De nieuwe winterguardshow van Jubal is genaamd “Brood”. De show is niet vernoemd naar de boterham die je elke dag weer eet, maar naar de overleden zanger en kunstenaar Herman Brood.

De staff van de winterguard heeft ervoor gekozen om dit jaar een show te maken op muziek van Herman Brood. De nummers It Don’t Mean A Thing, Saterdaynight en My Way zullen gebruikt gaan worden om er een fantastische show van te maken.

Natuurlijk kent iedereen Herman Brood door zijn schilderijen, maar ook door zijn liefde voor een feestje, het nachtclubleven en natuurlijk Sex, Drugs & Rock ’n Roll. Dit is dan ook direct waar het allemaal om zal draaien in de show van de Jubal Winterguard 2011.

Ben je enthousiast geworden? Kom dan aanstaande zaterdag naar de Open Dag in het JMC van 13.00-17.00 uur! Je kunt je tot en met zaterdag nog steeds opgeven voor de Jubal Winterguard. Ben je zaterdag verhinderd dan kun je je tot en met zaterdag ook nog steeds opgeven via staf@jubal.org.