Geen Jubal Indoor Percussion in 2011

Ondanks het grote succes van vorig jaar, zal de drumline van Jubal in 2011 niet uitkomen met een Indoor Percussion groep. Bestuur en staff hebben besloten om van competitie af te zien, aangezien de leden in het bijzondere jubileumjaar 2011 al een overvolle agenda hebben, inclusief de geplande USA-tour. Om de belasting niet te groot te maken, slaat Jubal een jaartje over.


De drumline en pit van Jubal willen de wintermaanden gebruiken om zich perfect voor te bereiden op het zomerseizoen van 2011. Aangezien er in het jubileumjaar ook gewerkt gaat worden met veel ‘special effects’ en elektronica hebben de leden alle tijd nodig om dit goed voor elkaar te krijgen. Daarnaast wil Jubal al vroeg in het seizoen een zo’n compleet mogelijke show op het veld brengen. Een intensief indoor percussion-programma past daar niet in.

Het debuutjaar van Jubal Indoor Percussion kende een vliegende start met winst op een Europees contest in Goes en een tweede plaats op de CGN finals. De wedstrijden van het IPE-circuit werden allemaal gewonnen. De leden kijken dan ook met veel plezier terug op het eerste jaar, toch begrijpen ze maar al te goed dat dit besluit is genomen. Wel wordt overwogen om in 2012 weer mee te doen.

De drumline en pit van Jubal zijn inmiddels in de nieuwe samenstelling begonnen. Het is ‘volle bak’ en iedereen is razend enthousiast om er een topseizoen van te maken.