JIP 2014: “Perspective is Everything”

Jubal Indoor Percussion zal het komende seizoen meedoen aan de Indoor wedstrijden van Color Guard Nederland met hun programma “Perspective is Everything”

 


 

Programma 2014:

Jubal Indoor Percussion ’14: “Perspective is Everything

Het leven zit vol ritme en routine. Het is een spanningsveld tussen bevestiging en verandering. We zoeken veiligheid in gewoontes, maar tegelijkertijd verlangen we naar een nieuwe ervaring, om even te kunnen ontsnappen aan het feit dat het leven iedere dag exact hetzelfde is. Dat we iedere keer, voor de zoveelste keer, precies hetzelfde meemaken, steeds weer opnieuw precies hetzelfde.

Het leven zit vol aannames en associaties. We ervaren alles op basis van wat we al weten. We zien wat we willen zien en we negeren hetgeen we al kennen, maar tegelijkertijd verlangen we naar een nieuwe beleving, om even te kunnen ontsnappen aan het feit dat het leven een afspiegeling is van wat we al eerder hebben meegemaakt. Alles wat we zien, alles wat we voelen en alles wat we weten is relatief ten opzicht van wat we weten. Alles draait om context.

Het leven zit vol interpretaties en illusies. We geven toe aan onze verwachten en geloven wat we zien. We maken inschattingen op basis van de signalen die we binnen krijgen, maar onze waarneming komt niet altijd overeen met de realiteit. Elke observatie, elke referentie en elk inzicht bepaald voor een groot gedeelte onze beleving. Alles draait om perceptie.

Stel nu dat je iets kunt ervaren dat je al eens hebt meegemaakt, maar tegelijkertijd heel anders aanvoelt?

Jubal Indoor Percussion ’14: “Perspective is Everything

 


 

De groep is groot en gretig en het eerste muzikale camp zit er inmiddels alweer op. Een energieke ledengroep bestaande uit nieuwe talenten, en ook een aantal veteranen, liet dit weekend al zien dat JIP erg gedreven is dit jaar.  Over twee weken start het instuderen van de drill; het belooft een mooi Indoor seizoen te worden!

Jubal Indoor Percussion zal met dit programma meedoen aan de volgende wedstrijden:

2 februari 2014 – Tryout

8 februari 2014 – Aalsmeer

1 maart 2014 – WGI Regional Almere

29 maart 2014 – CGN Championships

 


 

Muziek en drill worden volledig in eigen beheer geschreven.