Dit Paasweekend zet Jubal weer de welbekende puntjes op de “J” tijdens het jaarl...

17 april 2014

Jubal Facebook

Bron weergeven.

Dit Paasweekend zet Jubal weer de welbekende puntjes op de “J” tijdens het jaarlijkse campweekend, dat dit jaar voor het eerst sinds jaren niet in het in de rook van Eindhoven gelegen Someren gehouden wordt.

Op Goede Vrijdag reist de Jubal karavaan namelijk af naar het Belgische Laakdal (Vorst), waar de club tot en met Paasmaandag te gast zal zijn in de accommodatie van FC Standaard Vorst. Drie repetitievelden liggen daar op de komst van de Juballers te wachten om intensief gebruikt te worden om de 2014 showproductie “2Touch” definitief vorm te geven en het corps klaar te stomen voor de eerste optredens die een week later op Koningsdag aan het publiek gepresenteerd zullen worden.

De show staat al goed in de grondverf, maar er is nog genoeg werk te verrichten.
Zaterdagavond is er naast al het harde werken ook tijd voor ontspanning en zal er een klein feestje gehouden worden in de kantine van de voetbalclub.

Ook aan de inwendige mens wordt goed gedacht. Drie dagen lang staan uitgebreide (Paas)ontbijten, gevarieerde lunches en culinaire diners op de menukaart.

Wil je een kijkje komen nemen bij de repetities? Dan ben je van harte welkom.
Adres:
FC Standaard Vorst
Huipertstraat 16
Laakdal (Vorst)

Maandagmiddag wordt het camp traditioneel afgesloten met een full run van het programma dat een week later op Koningsdag tijdens de taptoes op het Statenplein (Dordrecht) en H.I. Ambacht te zien zal zijn.

10014017 10152339066285816 4165704711904641207 o