Home

SAMEN... EEUWIG ORANJE

Het woord oranje refereert aan de clubkleur van de vereniging Jubal. In de begin jaren kwam dit terug in de stropdassen die de leden droegen, tegenwoordig zien wij het nog steeds in het uniform, op de trailer, ja zelfs bij de toiletten in ons eigen clubhuis. Oranje is dus niet alleen de kleur van ons koningshuis en het Nederlands elftal, nee, deze sprekende kleur zit in de genen van iedere Juballer!

Eens een Juballer, eeuwig een Juballer!

WIL JE LID WORDEN

Eerste repetitie Winds

Zaterdag 13 oktober hebben wij onze eerste winds repetitie Wil jij op die dag mee doen, dat kan! Meld je nu aan via de volgende link: Kick off Winds! Of meld je aan via: Jubalhornline@jubal.org

Open dag full corps

Opnieuw op 20 oktober zal Jubal de deuren openen voor ieder die geïnteresseerd is. Van een kijkje in de keuken tot meedoen tot zelfs inschrijving bij het leukste corps van Nederland.

Open dag Jong jubal

Kom kijken op 13 oktober bij het beste jeugdcorps van Nederland. Jong Jubal leert kinderen al op jonge leeftijd een instrument bespelen. Van trompet tot trommel tot leren vlaggen bij onze guard. Doe mee!

LAATSTE NIEUWS

JUBAL & TOUREN
GAAN HAND IN HAND

Na meerdere touren door zowel Frankrijk en Italië, heeft Jubal dit jaar voor de 5de maal door de Verenigde Staten van Amerika getoured.