Acties voor Jubal Indoor Percussion

By 23 January 2016Other

Het Jubal Indoor Percussion is druk bezig om een cool product op het veld te brengen deze winter; hier komt heel wat creativiteit, hard werk en toewijding bij kijken, zowel voor als achter de schermen. De staff en leden zijn zeer gemotiveerd om er een tof seizoen van te maken!

Om een goed product in elkaar te kunnen zetten is naast talent & inzet, ook financiële ondersteuning nodig voor o.a. de decors, uniformen, het verven vd vloer en het huren van zalen om in te trainen. Dit zijn aanzienlijke bedragen die we niet alleen op de leden willen verhalen en daarom vragen we een ieder die JIP een warm hart toedraagt om deze groep van bijna 30 enthousiaste jonge mensen te sponsoren.

 

Adopt-a- Jipper

Bij de Adopt-a-Jipper actie kunt u uw favoriete Jipper(s) sponsoren met een groter of kleiner bedrag; iedere Jipper heeft een persoonlijk doel om € 100,- binnen te halen voor JIP! Misschien kunt u ze een eindje op weg helpen? Kijk op www.adoptajipper.nl waar de leden zich persoonlijk aan u voorstellen en waar u een link kunt vinden om hen te sponsoren.

 

Friends of JIP

Een andere actie die loopt is, als u besluit de groep op een uitzonderlijke manier te willen ondersteunen, dat u Friend of JIP kunt worden. U ondersteunt de groep dan met een bijdrage van € 100,-. Dat is een heel bedrag en dat waarderen we natuurlijk zeer!! Als Friend of JIP krijgt u o.a. na ieder camp exclusief beeldmateriaal van de laatste run en reserveren we een frontrow seat voor u tijdens de Try Out op zo. 7 februari! Als u wilt kunnen wij ook een Super Seat (€ 25,-) voor u regelen bij de CGN Finals op 19 maart in Almere.

 

Rommelmarkt/Fancy Fair op 30 jan.

Op zaterdag 30 januari wordt er voor JIP en JJ gezamenlijk een Rommelmarkt en een gezellige Fancy Fair georganiseerd; u kunt uw gebruikte spullen afgeven vanaf komend weekend in het JMC en natuurlijk mooie koopjes op de kop komen tikken op zaterdag de 30e tussen 10 en 15 uur. Ook op de Fancy Fair zijn leuke dingen te doen voor jong & oud en is er een lekker hapje en drankje te koop, maw: kom gezellig even langs!