Avondvierdaagse in compleet uniform

By 13 June 2015Jubal

De weergoden waren ons goed gezind tijdens de laatste avond van de Avondvierdaagse. Gelukkig zitten de weersvoorspellers er ook wel eens goed naast.

Het was de laatste avond van de jeugd-avondvierdaagse waarbij Jubal traditiegetrouw Jong Jubal vanaf het stadscentrum muzikaal begeleidt. Iets wat altijd erg gewaardeerd wordt door de Jong Juballers, die enthousiast beginnen te roepen en juichen wanneer hun “grote broer” bij de stoet invoegt. Zoals altijd bij de vierdaagse staan er veel toeschouwers langs de kant wat voor een goede sfeer zorgt en zij hadden de primeur om het complete nieuwe uniform te zien; De laatste details zijn nu toegevoegd; naast de verschillende landen-vlaggen zijn nu ook een Beyond-badge toegevoegd en ieder lid heeft nu zijn eigen naam op zijn uniform staan. Het ziet er prachtig uit en rijen dik publiek genoot in de binnenstad van de klanken van Jubal bij het binnenhalen de Jong Juballers.

Kort voor Jong Jubal het sportpark op loopt richting de finish vormt Jubal een erehaag waar de Jong Juballers doorheen lopen en hier was goed te zien hoe ze allemaal weer van snoep en andere versieringen zijn voorzien. Hebben jullie die haai en die schelp voorbij zien lopen?

vondvierdaagse2015_03

avondvierdaagse2015_02

vondvierdaagse2015_04