Dag 11 – USA TOUR 2015

By 26 July 2015Jubal
Jubal-USAtour-2015-Embleem-01_120x120Zondag 26 juli 2015

In St. Lucy Parish School in Rancine werden we ’s ochtends wakker. Vandaag mochten we rustig aan doen. Wel moest alles ingepakt worden want dit was maar voor maar één nacht. Marc, onze kok, stond heerlijke pancakes te maken voor ontbijt. De leden zijn zeer tevreden over het eten. Gevarieerd, soms wat vreemd, (Amerikaans) maar wel voedzaam. En dat is nodig want de leden bedrijven topsport.

We vertrokken naar Chicago voor een “Free day”. De leden en supportstaff werden afgezet bij de City Pier, de truckers parkeerden hun trucks op een truckers parkeerplaats buiten de stad. Dat was gemakkelijker en veiliger. Er zijn deze dag ook weer een aantal staffleden per vliegtuig aangekomen in Chicago; die hebben we meteen even opgepikt.

parish

Jubal zwermde uit over de stad. Een sight-seeingtour per bus of per boot, even shoppen in het winkelcentrum bij de Chicago Water Tower of een kijkje op de Willis Tower waar je in een glazen balkon heel heel heel hoog boven de grond staat. En niet te vergeten The Bean in Chicago’s Millenium Park.

Aan het eind van de middag een restaurantje uitzoeken varierend van pizzeria, sushi, grill/ steakhouse, garnalenrestaurant, enz. Men liet het zich smaken op deze geslaagde vrije dag. Er was genoeg te zien en uiteindelijk vloog de tijd weer voorbij. Hier wil je langer verblijven. Maar dat gaat niet. Jubal is hier om deel te nemen aan wedstrijden. Daarom in de bus en vertrekken naar Fennville.

Maandag staat er een flinke repetitiedag van ’s ochtends tot en met ’s avonds gepland. We gaan ervoor!