Dag 12 – USA TOUR 2015

By 27 July 2015Jubal
Jubal-USAtour-2015-Embleem-01_120x120Maandag 27 juli 2015

Onze aankomst was om 01:00 uur, echter we kwamen in een andere tijdszone terecht waardoor het ineens 02:00 uur was. Horloges verzetten want anders ben je te laat voor de training.

Gisteren was het enigszins bewolkt in Chicago en werd het niet de beloofde 29 graden. Vandaag op het veld 32 graden en volop zon. Daarom stonden de leden vandaag zoveel mogelijk onder een boom of tent in de schaduw te repeteren. Een mooie dag om uniformen te wassen en lekker aan een waslijntje te laten drogen.
De kooktruck had weer problemen met de koeling. Gelukkig kunnen we tijdelijk in de Fenville High School van een mobiele koeling gebruik maken. Er werd gelijk van de gelegenheid gebruik gemaakt om de lege koeling en de rest van de truck eens flink schoon te maken. Het probleem van de koeling werd gelukkig opgelost; driemaal is scheepsrecht. Als back-up werd er wel een vriezer aangeschaft.

foodline-hawk

De guard oefende de hele dag met de “piramides”, waaronder nu ook wielen zijn gemonteerd. Een hele verbetering maar het was hard werken voor de guardleden vanwege het hoge gras op de repetitielocatie. Het hele corps heeft vandaag van ongeveer 09:00 uur tot 22:45 uur op het veld gestaan. Overdag echt heet, ’s avonds verfrissend maar wel opgevreten worden door de muggen. De leden zijn zeer gemotiveerd en bereid om hard te werken voor een mooi resultaat. De closer klonk zeer goed, zelfs na zo’n hele dag trainen.

alex-repetitie-pyramides