Dag 13 – USA TOUR 2015

By 28 July 2015Jubal
Jubal-USAtour-2015-Embleem-01_120x120Dinsdag 28 juli 2015

Vandaag stond in het teken van repeteren en deelname aan een contest in Kalamazoo. Gisteren had Jubal tot laat op het veld gestaan en daar hadden sommige leden wel last van. Maar om weer verder de puntjes op de ï te zetten werd er vandaag gewoon weer getraind. Er werd doorzettingsvermogen en wilskracht van de leden gevraagd; en dat kreeg de staff ook van de leden.

Bij het inladen van de spullen kwam Jasmin lelijk ten val in de equipmenttruck. Het leek erop dat ze iets in de buurt van haar schouder gebroken had, maar gelukkig werd er in het ziekenhuis geconstateerd dat het “slechts gekneusd” was. We hopen dat ze genoeg opknapt om aan finals deel te kunnen nemen.

Aangekomen bij het Thomas stadium werd alles uitgeladen en voorbereid voor de show. Er was ruim voldoende tijd voor de warming-up. Jubal is op bijna elke contest als eerste aan de beurt vanwege deelname in de International Open Class. Eén van de juryleden was een oude bekende van Jubal, namelijk Robby Overvliet.

horns

De leden draaiden een goede show. Tijdens de show werd het jurylid Field Percussion werd in het “ wormhole” opgesloten toen hij niets vermoedend de snares stond te bejureren en de horns zich omdraaiden en de cirkel sloten. Hij moest er zelf ook om lachen en maakte zich snel uit de voeten.

De piramides geven een extra dimensie aan de show. De guardleden kregen complimenten voor het harde werken met deze props. Niet iedereen was helemaal tevreden over zichzelf maar met een positief gevoel konden ze het Thomas Stadium verlaten.

Bij de truck alles inladen en genieten van een snack. Drum majors retreat en instappen. Voordat we naar het stadion vertrokken was nog niet helemaal zeker waar we zouden slapen die nacht. Maar vlak voor de show kwam het verlossende antwoord. We konden op weg naar het clubgebouw van de Bluecoats. Ruim 5 uur rijden en verwachte aankomst rond half vijf ’s ochtends.