Dag 14 – USA TOUR 2015

By 29 July 2015Jubal
Jubal-USAtour-2015-Embleem-01_120x120Woensdag 29 juli 2015

Wakker worden in het gebouw van de Bluecoats in North Canton Ohio. Wie kan dat zeggen? Dankzij medewerking van dit corps vond Jubal een slaapplaats halverwege de lange afstand tussen Kalamazoo en St. Marys in Pennsylvania. De afstand was te lang was om in één keer te rijden dus deze rit werd gesplitst. Om 05:15 uur was het “Lights Out” in de bingozaal, waar de leden mochten slapen. Er zijn veel corpsen uit de top 12 van de World Class die bingo’s organiseren om daarmee inkomsten te genereren om onze hobby te kunnen bekostigen.

De tijd in North Canton was beperkt. Bij wijze van uitzondering zouden we overdag de rest van de trip overdag gaan doen. Dat hield in dat er korte repetities werden gehouden. Daarnaast kregen de leden weer de gelegenheid om naar de wasserette te gaan. Na de lunch vertrokken we om half drie naar St. Marys. Onderweg liepen we door wegwerkzaamheden ruim een uur vertraging op, waardoor we alsnog laat bij St. Marys Area Middle School aankwamen. Terwijl de keukenploeg met grote spoed voor 110 man aan het eten begon, repeteerden de leden nog even in het kunstlicht.

corpsmeeting

Na het eten was een corpsmeeting gepland. Hierin werden de leden door de staff bijgepraat over de plannen voor de komende dagen. Als laatste was Hans aan het woord. Naast allerlei praktische zaken had hij een verrassing voor de leden, namelijk een duikje in het zwembad van de naastgelegen high school.

Morgen repeteren en ’s avonds contest. Ontbijt om half acht.