Dag 17 – USA TOUR 2015

By 1 August 2015Jubal
Jubal-USAtour-2015-Embleem-01_200x200Zaterdag 1 augustus 2015

Na een rit van ongeveer 4 uur kwamen we aan bij de Athens High School in Troy. De grote school werd gedeeld met drumcorps “The Legends”. Dat delen was geen probleem; er was ruimte genoeg. Dit stadion ligt ook weer op loopafstand, dus dat is relaxed. De supportstaff mocht voor de zoveelste keer slapen in het muzieklokaal. De airco stond aan…….. zo koud hebben we het deze tour nog niet gehad.

De dag bestond wederom uit repeteren en voorbereiden op de contest. Die avond ontvlamde Jubal wederom op het veld. Wat een fijn publiek zat er hier weer op de tribunes. Elke toss die gevangen wordt, elke solo die raak is en elk stuk muziek wat indruk maakt of ontroerd ontvangt een warm applaus. Jubal maakt indruk!

encore

Het “encore” concert voor de prijsuitreiking werd goed ontvangen door het publiek. Op de grond zit de guard te luisteren naar de muzikanten en het publiek beloont het corps weer met een staande ovatie. Deze dag zochten diverse muzikanten en guards hun collega’s van Blue Devils B weer op om een praatje te maken en/of gezamenlijk op de foto te gaan. Contacten werden gelegd en vriendschappen gesloten.

tenorsbluedevils

Gelukkig blijven we nog een nachtje in Troy slapen. Even tot rust komen.