Dag 21 – USA TOUR 2015

By 5 August 2015Jubal
Jubal-USAtour-2015-Embleem-01_120x120Woensdag 5 augustus 2015

Ook wereldkampioenen moeten vroeg opstaan. We verplaatsten ons vandaag van Michigan City naar Indianapolis. Een rit van drie uur, maar doordat we weer een tijdszone overschreden waren we vier uur verder in de tijd.

Indianapolis; de stad waar het allemaal gebeurt. Robert Strobos nam rond 15:00 uur namens Jubal deel aan de DCI Performers Showcase (vroeger I&E) op het onderdeel Auxiliary. Een weergaloze performance die goed was voor maar liefst 96 punten en een vijfde plaats. Daarna nam ons Amerikaans lid Alex Mutz deel aan het onderdeel brass. Hij kreeg vanwege zijn leeftijd alleen een beoordeling en daardoor geen punten.

Robert_individuals

Vervolgens mocht Jubal in Georgia Street nog een concert geven. Ook hier weer veel publiek aanwezig en enthousiasme alom. De speaker kondigde Jubal aan met de woorden: “ And here is the New World Champion International Open Class JUBAL!!!!!” Dat klonk wel erg gaaf en je zag bij diverse leden een trotse glimlach rond de mond. Het concert was BIG and LOUD. Met groot applaus en gejoel werden de leden door het publiek bedankt voor hun optreden.

Alex-individuals

Vanuit de stad vertrokken we naar ons nieuwe onderkomen Thatcher Park in Indianapolis. Een mooie locatie in een mooi park. Hier gaan we tot het einde van de tour verblijven. Er werd nog snel wat inkopen gedaan bij de Walmart en gegeten bij de kooktruck.

Op deze vrije avond kon men kiezen tussen op het park blijven of nog naar de DCI World Championships Kickoff Party and Hall of Fame Induction gaan. Waar men ook verbleef het was erg gezellig. Rond 00:30 uur was het “Lights Out”.