Dag 24 – USA TOUR 2015

By 9 August 2015Jubal
Jubal-USAtour-2015-Embleem-01_120x120Zaterdag 8 augustus 2015

Om kwart voor zeven stonden een paar leden op om te ontbijten en zich klaar te maken voor de “Streetbeat 5K” een benefiet hardloopwedstrijd. Deze run wordt ieder jaar rondom DCI Finals georganiseerd en 7 Juballers hadden besloten om mee te rennen voor het goede doel. De leden kregen veel leuke reacties; van het publiek en de overige renners; ze renden in (half)-uniform. Peter de Koning kwam van de ruim 400 deelnemers als eerste over de streep met een tijd van 19:06:75; een top prestatie! En zelfs de derde plek werd door Juballer Tim van Driel veroverd. Kortom, ook hier stond Jubal weer vooraan.

’s Middags konden de leden iets voor hun zelf doen; een duikje nemen in het zwembad van een waterpark, shoppen in de binnenstad of een bezoekje brengen aan de dierentuin.

8-zwem

Tijdens de finals in het Lucas Oil Stadium zaten op deze laatste dag maar liefst 21.000 toeschouwers in het stadion. De boosterstand deed goede zaken en was voor het einde van de avond op enkele stukken na uitverkocht. Het was een genot om de beste corps voor het laatst nog een keer op het veld te zien. Alhoewel….er waren ook voldoende leden die op tribune hun ogen niet meer open konden houden.

Na het eten van de door Marc gebakken en Hans gedecoreerde finals-taarten werden de laatste spullen ingepakt voor vertrek naar Nederland. De lichten gingen deze nacht niet uit…….