Dag 4 – USA TOUR 2015

By 19 July 2015Jubal
Jubal-USAtour-2015-Embleem-01_120x120Zondag 19 juli 2015

Vandaag een vrije dag. Geen repetitie, geen contest, geen verplichtingen. Maar wel ervoor zorgen dat alles weer ingepakt in de koffer kwam, want dit was de tweede en laatste nacht geweest in de Barbara Bush Middle School. Want vannacht gaan we weer op weg naar de volgende locatie. Het ontbijt bestond vanochtend uit scrambled eggs, worstjes en tortilla’s. En niet te vergeten er was KOFFIE. Een zeer belangrijk onderdeel voor onder andere de chauffeurs. Op het moment van vertrek bleek dat de accu van de Dodge van Kees Koenen leeg was. Nergens een startkabel te vinden……..

Uiteindelijk kwam er net op dat moment een inwoner van San Antonio het terrein oprijden. Ook helaas geen startkabels bij zich, maar wel zeer bereid om ze thuis te gaan halen. Na 10 minuten wachten kwam de man weer terug en binnen de minuut was de auto gestart. Een vrije dag in San Antonio. Elk lid heeft dat op zijn of haar eigen manier ingevuld. Een drankje of wat te eten nuttigen in één van de vele restaurantjes of bars langs de “River Walk”. Lekker shoppen in het shopping centre. Of nog even in de geschiedenis van bijvoorbeeld The Alamo te duiken.

alamo-san-antonio-freeIMG_4184

Rond 20:00 uur was het tijd om te vertrekken naar Dallas / Little Elm. Een nachtelijke rit van 306 mijl. Bijna 500 km. Aankomst rond 02.00 uur.