Dag 6 – USA TOUR 2015

By 21 July 2015Jubal
Jubal-USAtour-2015-Embleem-01_120x120Dinsdag 21 juli 2015

Vandaag kwam het corps, na een lange regenachtige rit, rond de klok van 08:00 uur aan. De leden kregen nog anderhalf uur de mogelijkheid om te slapen. De support-staff auto arriveerde om 09:15 uur en de trucks een uur later. De weersomstandigheden hadden het tot een vermoeiende rit gemaakt. De Hollister Middle School in Hollister was alleen voor vandaag ons onderdak. Vannacht reizen we verder.

De planning was om eerst separaat te repeteren en aan het einde van de dag gezamenlijk. Echter zo rond een uur of drie gooide een behoorlijke regenbui roet in het eten. Dikke druppels zorgde ervoor dat leden binnen de kortste keren helemaal doornat waren. Een aantal leden maakte het helemaal niets meer uit en lieten liggend op het asfalt de regen over zich heenkomen.

De begaanbaarheid van het veld werd door de regen een probleem. Het repetitieschema werd daardoor aangepast. Na het diner nog een uur repeteren, douchen, inpakken, een snack en een corps-meeting. Rond 22:00 uur gingen we onderweg naar de St. Vincent High School in Perryville. Een trip van ongeveer 5 uur.

 
hollister