Dag 9 – USA TOUR 2015

By 24 July 2015Jubal
Jubal-USAtour-2015-Embleem-01_120x120Vrijdag 24 juli 2015

Vandaag training met de props op het veld. Met die felle kleuren ziet het er wel gaaf uit. Er moeten nog wat kleine aanpassingen aan gedaan worden dus voor de contest in Dixon gaan ze nog niet gebruikt worden.

Vanmiddag was de kans op regen toch wel weer een spelbreker. De pit heeft ongeveer een kwartier met het complete corps mee kunnen spelen. Toen vielen de eerste druppels en werden de instrumenten en electronica met grote spoed van het veld afgereden. Bij de kooktruck zijn problemen met de koeling. De concierge van de school, Geoff Vanderlin, regelt dat er iemand komt om het te repareren. Geoff is zeer behulpzaam bij zeer veel zaken zoals gereedschap, computer en goede raad. Het is zeer fijn dat we op dit soort hulp kunnen rekenen.

Rond 15:00 uur staat het “diner” klaar. Daarna alles inpakken en in de bus laden want we komen hier niet meer terug. Het ritje naar het stadion is kort, dus er is voldoende tijd voor de warming-up. Het zonnetje schijnt heerlijk en het wordt zelfs nog warm zo aan het einde van de middag.

pit

De show ging goed. Het is merkbaar dat het geheel behoorlijk stabiel is geworden in de afgelopen maanden. Ook vandaag gaan de punten weer omhoog en klimmen we in de virtuele ranking. Doordat Jubal leden heeft die ouder zijn dan 21 jaar nemen we deel in de Open International Class. Hierdoor komen we niet rechtstreeks uit tegen de rest van de Open Class maar zijn de punten zeker vergelijkbaar.

ciska

Na een snack vertrekt de karavaan naar Cedar Grove in Wisconsin. Het is een ritje van maar drie uur. Rond 02:00 uur komen we aan bij onze slaapplaats.