Gratis Muziekles?

Music Kids biedt kinderen uit groep 4 of 5 een jaar lang gratis muziekles! Music Kids is een initiatief van Jubal Dordrecht om meer kinderen in aanraking te laten komen met muziek. Alle kosten voor deze cursus worden gedekt door de vereniging. 

7 november start een nieuwe cursus in het Jubal Muziek Centrum, 19:00. Ouders krijgen op deze avond ook meer informatie over de opzet van de cursus.

Als eerste jeugdkorps in Nederland startte Jong Jubal 20 jaar geleden haar project “Music Kids”, een baanbrekend programma van vooropleidingen en het geven van muzieklessen aan jonge kinderen. Inmiddels is deze succesformule door ruim 50 amateur muziekverenigingen door het hele land overgenomen.

Kinderen uit groep 4 of 5 krijgen een jaar lang gratis theorie- en praktijklessen, om zo kennis te maken met muziek en dans op een leuke en speelse manier. Aan het eind van de cursus ontvangen ze hun Music Kids certificaat en is er de mogelijkheid door te stromen naar Jong Jubal Kids en het jeugd muziekkorps Jong Jubal drum & bugle corps, de jeugdige versie van Jubal drum & bugle corps voor kinderen van 8 tot 15 jaar!
Lijkt dit je wat en wil je meer weten? Neem dan contact met ons op via musickids@jubal.org

Copyright © 2018 Jubal. All Rights Reserved >
Scroll Up
Facebook
YouTube
Instagram
SOCIALICON
en_USEnglish
nl_NLDutch en_USEnglish