Champions Gala komt eraan!

Zaterdag 18 november is het zover, dan wordt in het clubhuis het traditionele eindejaarsfeest gehouden. Omdat Jubal dit jaar zowel op nationaal als op Europees niveau de pot heeft gepakt, heeft het feest de passende titel ‘Champions Gala’ meegekregen. Je zal zaterdag de achttiende het clubhuis niet meer terugkennen. De feestcommissie belooft een superfeest dat z’n weerga niet zal kennen. Alle Juballers zijn welkom en mogen introducees meenemen. Uiteraard zijn ook alle nieuwe leden van harte welkom. Zorg dat je erbij bent, want hier gaat nog lang over nagepraat worden!

De feestcommissie is al weken druk bezig met de voorbereidingen. Veel willen ze nog niet prijsgeven over de inhoud van de avond. Er is in ieder geval live muziek, er is een DJ, uiteraard de Awards, huldiging van Jubilarissen, de kampioensshow op groot scherm en veel special acts. Het clubhuis zal een metamorfose ondergaan met spectaculaire decors en podia. 2006 was een memorabel jaar met het nieuwe uniform, de USA tour en de Nederlandse en Europese titel, dus vandaar dat extra wordt uitgepakt, zaterdag de achttiende.

Iedereen wordt die zaterdag om 20.00 uur verwacht in het JMC. Het is een ‘Champions Gala’ dus kleed je daar ook naar! Iedereen op sjiek maakt het allemaal nog eens extra feestelijk. Het officiële programma duurt tot 23.00 uur waarna de dance-party zal losbarsten.

De komende week zal de feestcommissie nog een paar zaken onthullen over deze avond. Houd de site dus in de gaten!

Erg bijzonder is het feit dat mevrouw Scheurkogel aanwezig zal zijn, zij is de dochter van de oprichter van Jubal in 1911, Dhr. Scheurkogel!!! Ze verheugt zich op het weerzien met Jubal en neemt zelfs een cadeautje voor de club mee.

Tot de achttiende!