DCI Midsummer Night Party in JMC!

Ook aan het balen dat je deze week niet in Pasadena zit voor de DCI Championships? Nou, we kunnen het leed misschien wat verzachten met een leuk feestje. Want aanstaande vrijdag kan je live de DCI semi-finals zien in het clubhuis.

Het JMC gaat om 22:00 uur open en de uitzending (die te zien zal zijn op onze TV-schermen) begint om 01:00 uur ’s nachts en duurt tot 07:00 uur ’s ochtends. Bedden worden niet geregeld!

Het is dus wél een feestje voor de echte diehards, want door het enorme tijdsverschil met California van maarliefst negen uur wordt het een nachtelijke sessie. De semi-finals met daarin de 17 beste drumcorps van de wereld, beginnen vier uur ’s middags plaatselijke tijd. Vandaar dit bizarre tijdstip, maar aan de andere kant heeft het ook wel wat. Lees verder voor de details…

Dus, heb je zin in een leuk feestje en denk je wel een nachtje te kunnen doortrekken (of wil je het proberen)? Kom dan aanstaande vrijdag 11 augustus naar het JMC. Uiteraard is drank en eten geregeld. Je kan je aanmelden voor de Midsummer night party via staf@jubal.org zodat we een beetje weten hoeveel mensen er komen. Door het nachtelijke karakter van de party zal de voordeur na een tijdje dichtgaan.

Komt allen, het wordt leuk!!!

Bij geen of een slechte verbinding met Amerika, zal er een alternatief nachtprogramma zijn. (Nee, je hoeft je zwembroek niet mee te nemen.)