Jubal Indoor Percussion goed van start!

Jubal lndoor Percussion (JIP) heeft afgelopen zaterdag in Wageningen een zeer succesvolle come-back gemaakt bij het indoor percussion circuit van CGN. Na de afwezigheid van één winterseizoen in verband met het drukke jubileumjaar, wisten de jongens en meiden de eerste plaats binnen te halen met een ruime voorsprong!


Aan het einde van de ochtend vertrok de Jip-karavaan vanuit Dordrecht richting Ede om daar in het clubgebouw De Kei van onze bevriende muziekvereniging Irene, de laatste voorbereiding te treffen voor het allereerste contest van het seizoen. Om 18:00 uur was het dan ‘showtime’ en mochten de leden na maanden van instuderen, voorbereidingen en hard werken hun programma tonen aan de jury en het enthousiaste publiek in Wageningen.

2012-02-18_JIP_Wageningen_130

Het energieke programma ‘Metal’ viel erg goed in de smaak bij zowel de jury als het publiek en werd daarom verdiend beloond met een staande ovatie. Jubal Indoor Percussion scoorde 82.10 (1.9 penalty) gevolgd door Percussion Unlimited 78.3 en European X met 75.4 (2.0 penalty).

De komende weken gaan JIP en de staff aan de slag om het programma verder te ontwikkelen en te cleanen. De volgende stop is op 10 maart in Almere bij de WGI European Regional! Voor info of kaarten kijk dan op de website van CGN: www.colorguard.org