Afsluiting voorseizoen Jong Jubal en Jubal

By 21 July 2014Jong Jubal, Jubal

voorseizoen-afsluiting_2014_2Afgelopen zaterdag werden de laatste grote aanpassingen van het Jubal programma 2Touch doorgevoerd. De laatste repetitie, en dan vakantie! Het was een warme dag, maar iedereen gaf volle energie. Tijdens de repetitie verscheen een grote groep Jong- Juballers om te kijken naar hun grote broer. Ze waren gewapend met waterpistolen en tijdens de repetitie werd een enorme stormbaan opgeblazen; het voorseizoen zou met een spektakel worden afgesloten, dat was wel duidelijk.

Eerst kon iedereen genieten van een uitgebreide lunch met friet, hamburgers en knakworsten. Hierna mengden de Jong Juballers zich tussen de Juballers en in de verschillende secties werd samen geoefend en stukjes aan elkaar geleerd. De brass eindigde, staande in een cirkel, met het indrukwekkende “Birds”.

voorseizoen-afsluiting_2014_3De vele vrijwilligers, die deze middag mogelijk hebben gemaakt, hadden het veld inmiddels omgetoverd in een spellenparcours, waarbij “water” duidelijk centraal stond. Van zakkenlopen tot stormbaan en van gevulde flessen-loop tot een heuse buikschuifbaan. In groepen, gevuld met Jong Juballers, Juballers en staffleden, werd het parcours van spellen afgelegd. Er werd veel lol gemaakt; een fantastische afsluiting van het voorseizoen van Jong Jubal en Jubal.

Natuurlijk werden Suus van Andel, Jeroen Creemers en alle vrijwilligers en sponsors nog bedankt voor het organiseren van deze geweldige middag. Jubal heeft donderdag nog een optreden, maar daarna is het voor iedereen vakantie.

22 augustus start voor Jubal het naseizoen.