HEEN REIS, USA

Op 25 juli is het eindelijk zo ver! Groep 1 vertrekt om 10:30 en groept 2 vertrekt om 12:25 naar Chicago, IL

CEDAR GROVE, WI

De eerste dagen van onze USA Tour verblijven we in Cedar Grove, Wisconsin. Aankomst woensdagavond 25 juli. Vertrek zondagochtend 29 juli.

CEDAR GROVE, WI

Zaterdag 28 juli : Vandaag is de grote dag voor het Holland Festival. 's Middags nemen we deel aan de Grand Parade. Aansluitend geven we een concert.

CENTREVILLE, OH

Zondag 29 juli : We zijn welkom om een optreden in het park Six Flags te komen verzorgen! Aansluitend zijn we de rest van de dag vrij om van alle attracties in het park te genieten.

CENTREVILLE, OH

Maandag 30 juli : Vandaag staat onze eerste contest in de States op het programma. We nemen deel aan de World Class contest " Soaring Sounds" in Centerville, OH.

PLYMOUTH, IN

Dinsdag 31 juli : Open Class Contest.

EAST TROY, WI

Woensdag 1 augustus : Open Class Contest

CHICAGO, IL

Donderdag 2 augustus : Free Day in Chicago. Er is nog een mogelijk concertoptreden in onderhandeling eind van de ochtend.

CEDAR RAPIDS, IO

Vrijdag 3 augustus : Open Class Contest

METAMORA, IL

Zaterdag 4 augustus : Open Class Contest

MICHIGAN CITY, IN

Zondag 5 augustus, verkassen we naar Michigan City waar maandag en dinsdag de Open Class prelims en finals gehouden gaan worden.

MICHIGAN CITY, IN

Maandag 6 augustus : Open Class preilims in het Ames Field stadium in Michigan City.

MICHIGAN CITY, IN

Dinsdag 7 augustus : Open Class finals in het Ames Field stadium in Michigan City. De top-12 van de Open Class prelims gaat door naar finals.

INDIANAPOLIS, IN

Woensdag 8 augustus : Solisten en ensembles kunnen hun talenten tonen in verschillende zalen in het centrum van Indianapolis.

INDIANAPOLIS, IN

Donderdag 9 augustus : Alle Open Class corps en World Class corps komen vandaag uit in de DCI Prelims. Volgorde van performance wordt gebaseerd op de laatst gehaalde scores. Voor ons dus die van dinsdagavond.

INDIANAPOLIS, IN

Vrijdag 10 augustus : De top-24 corps van prelims gaan door naar semi-finals.

INDIANAPOLIS, IN

Zaterdag 11 augustus : DCI's top-12 corps gaan deze avond de strijd met elkaar aan om de wereldtitel.

TERUG REIS, NL

Zondag 12 augustus : Vanuit Indianapolis vertrekken we met de bus naar Chicago, IL waar we terug vliegen naar Nederland.
Copyright © 2020 Jubal. All Rights Reserved >
Scroll Up