Indoor Percussion laat programma zien

Afgelopen zondag werd in Sporthal Sterrenburg de Try-out gehouden van Jubal’s Indoor Percussion. Een -voor Jubal- compleet nieuwe tak van sport, waarbij het percussion in een sporthal een intensieve show loopt, ondersteund door een front-ensemble inclusief allerlei elektronische toevoegingen. Zo’n 100 man publiek stond op de smalle balustrade van de sporthal om naar de show ‘breathe’ te kijken en de reacties waren zeer positief. Met dit product gaat Jubal over twee weken naar Goes om aan z’n eerste wedstrijd mee te doen.

In de show ‘Breathe’ draait alles om ademen, dat wordt geaccentueerd door een vrouwelijke stem die zingt over ‘ademen’ en zelf ook ademt. De field-drums laten in hun show het thema ook regelmatig terugkeren door de figuren die ze lopen. De show duurt zo’n zeven minuten en staat bol van snelheid, spektakel en entertainment. Voor mensen die het nog niet hebben gezien: kom kijken!

Afgelopen zondag liet Jubal Indoor Percussion zien waar ze staan. De show is af, vanaf nu kan er gecleand worden. Door de voorjaarsvakantie waren helaas een paar leden afwezig, waaronder de gitaarspelers die een vrij cruciale rol spelen. Toch gaf de try-out voor het publiek een aardige indruk hoe de show eruit ziet. Aankomend weekend zal er wederom volop getraind worden, de week daarna is het tijd voor de eerste wedstrijd in Goes (CGN), een dag later is Jubal in Estempuis (IPE). Voor beide evenementen zijn nog voldoende kaarten te verkrijgen aan de kassa’s.