Zondagochtend try-out Jubal Indoor Percussion

Het eerste indoor percussion contest staat voor de deur en we liggen strak op schema met Jubal Indoor Percussion, kortweg JIP. De afgelopen maanden is keihard gerepeteerd. We willen dit nu graag laten zien. En dat doen we aanstaande zondag 12 februari in de sporthal van Oranje-Wit in Dordrecht. We trainen daar van 9:00-12:00 uur.


18 februari is ons eerste contest in Wageningen. Daarna zullen we nog deelnemen aan het WGI evenement in Almere op zaterdag 10 maart en tenslotte Finals in Eindhoven op zaterdag 31 maart. De afgelopen maanden is er dus keihard getraind om het in eigen beheer geschreven en ontwikkelde programma ‘Metal’ in te studeren. Daarnaast is er de afgelopen maanden hard gewerkt aan de uniformen, de vloer en ‘props’ die onderdeel uitmaken van het programma. Het laatste trainingsweekend voor het contest sluiten we af met een try-out bij Oranje-Wit. 18 februari zullen we ons voor het eerst gaan meten met de concurrentie.

De sporthal van Oranje-Wit ligt op sportcomplex Stadspolders, Nieuwe Noordpolderweg 5 in Dordrecht. Je bent de hele ochtend welkom om te komen kijken!