Kom naar de open dag!

Zaterdag 14 oktober gaan de deuren weer open van het clubhuis van Jubal voor de jaarlijkse open dag. Geïnteresseerden kunnen vanaf 12:00 uur terecht in JMC aan de Jan Ligthartlaan 1 in Dordrecht. Op deze dag zullen Jubal en Jong Jubal zich presenteren aan het publiek en uiteraard zijn er genoeg mensen van de staf en het bestuur om vragen aan te stellen. Jong Jubal begint om 12:00 uur, Jubal om 14:00 uur.

Kom kijken naar de kersverse Nederlands en Europees kampioen. 2007 belooft weer een mooi jaar te worden voor (Jong) Jubal, en wie weet kan jij daar onderdeel van uitmaken!? Bij alle onderdelen kunnen we nog nieuwe, enthousiaste leden gebruiken.

Na de huldiging op het stadhuis door de burgemeester, zaterdagochtend, beginnen we om 12.00 uur met Jong Jubal. Zij zullen zich presenteren aan de jong geïnteresseerden. Jubal zal vanaf 14.00 uur in sectionals spelen. Voor iedereen is er de mogelijkheid om mee te doen. Neem daarom je eigen instrument mee als je dat hebt. Lukt dat niet, dan lossen we dat ter plekke wel op. Verder zal er in de loop van de middag ook een visualblok gedaan worden. Dan zullen we basics doen met iedereen.

De dag wordt afgesloten met ensembles (horns apart en drums apart). De hornline zal nog een stukje spelen aan het einde van de dag. Aan het einde van de middag zal er nog een presentatie zijn over het nieuwe programma van Jubal: “Lost”. De mogelijkheid tot het nuttigen van een hapje en een drankje zal tot ongeveer 20.00 uur zijn. Verder zal de boosterstand aanwezig zijn en er zullen diverse beelden getoond worden van de USA-tour en de DCE-finals.

Mensen die zeker weten dat ze komen kunnen zich aanmelden via staf@jubal.org. Uiteraard ben je ook zonder aanmelding van harte welkom. De open dag is natuurlijk niet alleen bedoeld voor potentiële leden. Familie en vrienden van Juballers zijn ook van harte welkom, net als collega-muzikanten die gewoon eens willen zien hoe Jubal te werk gaat. Ben je verhinderd dan kan je altijd op vrijdag langskomen.Al met al, een echte gezellige Jubal dag, kom dus zaterdag de 14e naar Jubal, een wereldclub al sinds 1911!!!!