Jubal Alumni Facebook

Geplaatst op

Wekom op weer een officiele facebookpagina van Jubal. Dit keer is het een facebookpagina voor en door alumni- cq. oudleden van Jubal. Regelmatig kregen we signalen dat er weinig meer was na het jubileumjaar wat betreft het alumnicorps. De bedoeling van deze pagina is om zoveel mogelijk contact te leggen tussen alumni- en/of oudleden van Jubal, dus niet alleen de alumnileden van het alumni 2011 corps. Graag willen we ook oud beeldmateriaal verschaffen via deze pagina. Ook kan iedereen die ooit lid van Jubal en/of Jong Jubal is geweest verhalen of anekdotes bij ons kwijt. Zoals u kunt zien hebben we al een voorzet gemaakt. U kunt uw verhalen,beeldmaterialen anekdotes mailen naar alumni@jubal.org Dan gaan wij kijken wat we allemaal kunnen plaatsen. We hopen dat dit een medium wordt waar we onze history van Jubal voort kunnen zetten want vandaag is morgen al nieuwe history.