Taptoe Schoonhoven: alleen een concert

Na een goede repetitie van 4 uurtjes, vertrokken we om 5 uur naar zilverstad Schoonhoven om daar deel te nemen aan een taptoe. Na een vrij korte streetparade met weinig publiek hadden alle korpsen de eer om nog een rondje te lopen over het taptoeterrein. Dat deden wij met Valero. Dit plein was gelukkig wel druk bezocht De brass mocht de taptoe openen met Also Sprach en voor de verandering mochten wij eens als eerste op. Helaas moesten we een concert brengen door gebrek aan ruimte. Erg jammer natuurlijk, vooral omdat we de show anders voor het eerst compleet hadden kunnen brengen. Ondanks deze tegenvaller werd het een redelijk goed optreden met hier en daar wat foutjes, geen over enthousiast publiek maar dat ontbreekt al gauw bij een concert. De juryprijs ging naar K & G mede vanwege ‘optimale benutting van de ruimte op het plein’. Een punt waarop wij dit keer verstek moesten laten gaan. (AL)