Een nieuwe start 2001

Met goede moed zijn we dit seizoen alweer begonnen. Evenals vorig jaar hebben we weer een Arabische show. Drie kwart van de muziek is nieuw, alleen een gedeelte van de opener blijft gelijk en een stuk uit Fata Morgana. De Brass is al volledig klaar met het muzikale programma, de percussion is ook al een aardig eind op weg, ondanks dat ze een nieuwe baseline en tenorline hebben. Voor de guard was het een iets moeilijkere start. Er kwamen een aantal nieuwe leden bij, die volledig opgeleid moesten worden. Uiteindelijk is het gelukt om iedereen op rifle en sabre te krijgen. De opener zit er bijna volledig in met een vlagstuk, een riflestuk, een sabrestuk en een dansblok. Vollediger kan het eigenlijk niet! En het kan ook niet anders,want de guard heeft dit jaar nieuw materiaal gekregen! Een aantal weken geleden zijn naar buiten gegaan voor de eerste repetitie van het seizoen. Het was gelijk al een goede start, ondanks dat we niet op ons eigen mollenveld konden repeteren. De eerste 17 sets zaten er al aardig in na deze zware dag. De daarop volgende repetities verliepen ook zeer voorspoedig. Het kampweekend staat al voor de deur. Ik wens iedereen heel veel plezier en veel succes komend seizoen en laten we er een supertof seizoen van maken!

Groetjes Miranda.