Jong Jubal 2009: “Thriller”

Met trots kondigt Jong Jubal haar nieuwe showprogramma voor 2009 aan. In 2009 zal Jong Jubal u behoorlijk wat kippenvel gaan bezorgen met hun nieuwe show “Thriller!”.De show speelt zich af rond middernacht en iedereen weet dat er dan mysterieuze dingen kunnen gebeuren, zo ook in deze show.

Voordat de show echt begint zal de pit starten met het eerste deel van de “Piano Sonate No. 14 in Cis mineur” van Ludwig van Beethoven, ook wel beter bekend als de Moonlight Sonata. De klok slaat ineens 12 uur en de show gaat van start met “Toccata Samba”, een mix van Johan Sebastiaan Bach’s “Toccata in D mineur” en “Baroque Samba” van de vocal groep “New York Voices”.

Het tweede deel is gebaseerd op de herkenningstune van de TV serie “Tales from the Crypt”. Dit nummer, geschreven door Danny Elfman, zal volzitten met grappig griezelige effecten. Overigens heeft Jong Jubal al eerder muziek gespeeld van Danny Elfman (Batman en Beetlejuice). In het derde nummer kunnen we weer enigszins op adem komen met de mysterieuze ballad “Ethereal” waar de hoofdrol is weggelegd voor de hornline. Tot slot het meest bekende griezelnummer aller tijden: “Thriller” van Michael Jackson!

We kunnen natuurlijk nog niet veel verklappen over wat er allemaal op het veld gaat gebeuren, dus: Laat je komend seizoen de stuipen op het lijf jagen door Jong Jubal.

Jong Jubal 2009, griezelig goed!