Jong Jubal 2011/2012: “Speedracer”

Snelheid, ronkende motoren, spanning en competitie. Daar draait het om in het nieuwe programma van Jong Jubal, genaamd “Speedracer”. Speedracer vertelt het verhaal van een jongen die droomt van een toekomst als succesvol coureur maar letterlijk en figuurlijk in de weg wordt gezeten door zijn aartsrivaal. De nieuwe Schumacher in spé traint keihard om er voor te zorgen dat hij absoluut de beste en de snelste zal zijn, maar zal dit lukken?

Alle bekende onderdelen van het racen zullen in deze show aan bod komen. Van snelheid en pittige inhaalmanoeuvres tot pitstops en hevige crashes. In deze race blijft niks achterwege.

Klassiekers als “Born To Be Wild”, “Peter Gunn” en “The Race” van Yello zullen met nieuwkomers als, “Thunderhead”, “Taejo Turns Trixie” en “Racing’s In Our Blood” (uit de gelijknamige film “Speedracer”) door het designteam worden gearrangeerd tot een stevige carrosserie waarmee jong en oud op het puntje van hun stoel zal zitten.

“Drivers, start your engines!!!”