14 maart 2014 Alumni thema-avond

Posted on

Een aantal weken geleden hebben we de Jubal alumni facebookpagina gelanceerd. Inmiddels zijn er heel wat mensen die ons volgen en we krijgen heel veel leuke reacties en er wordt goed gereageerd op de oude foto’s die geplaatst worden. We zijn nog steeds op zoek naar oude opnames. Geluid maar ook beeldmateriaal, die we kunnen delen met iedereen.

Toch hebben we de pagina niet helemaal zonder reden geintroduceerd. Na het laatste optreden, bij de DCE finals in September 2011, waren er toch wel heel wat mensen die het jammer vonden dat het project alumni stopte. Er waren toen al gelijk wat alumnileden die een alumni winterguard wilden opzetten om een keer in exhibition een optreden bij CGN te verzorgen. Helaas heeft dat soort dingen geen vervolg gekregen. De laatste tijd kregen we steeds meer reacties en opmerkingen dat het alumni geen vervolg gehad heeft. Er kwamen zelfs vragen binnen bij het bestuur van Jubal. Die heeft het bestuur inmiddels beantwoord. Daarop zijn we met een aantal mensen een aantal keer bij elkaar geweest, om te kijken hoe het opgepakt zou kunnen worden en hoe we het in het vat moeten gieten.

Inmiddels hebben we ook al wat gesprekken gehad met eventuele instructeurs. Die waren gelijk enthousiast en er kwamen er ook al gelijk een aantal met goede ideeën en adviezen. De volgende stap is om te kijken of er überhaupt interesse is om nog zoiets als een alumni op te zetten. Er worden regelmatig thema-avonden georganiseerd na de vrijdagavondrepetitie in het JMC. We hebben besloten om 14 Maart 2014 een alumni thema-avond te houden. Iedereen is welkom die avond, ook degene die geen plannen hebben om nog iets te gaan ondernemen. We willen die avond onze plannen bekend maken en vooral luisteren naar iedereen om te horen waar de interesse naar uitgaat. We willen alle mensen die ooit bij Jubal, en/of Jong Jubal lid geweest zijn en het leuk lijkt om af en toe eens een keer muziek te maken of met een vlag, sabre en/of rifle wat te doen onze ideeën voorleggen. Je hoeft dus niet meegedaan te hebben met het alumni 2011 project.

Ben je verhinderd 14 maart en je bent toch geïnteresseerd naar onze plannen kun je een mail sturen naar alumni@jubal.org. Dan sturen wij onze plannen naar je toe of we nemen contact met je op om ze toe te lichten. Ook als je ideeën en/of opmerkingen hebt, horen we ze graag, want daar zijn we echt geinteresseerd in. Die avond zullen er ook oude beelden te zien zijn in het JMC. Kan er weer bijgekletst worden en is het vooral belangrijk om een gezellige avond te hebben. We hopen dat iedereen net zo enthousiast is als ons, want dan kunnen er weer leuke en mooie tijden aanbreken voor iedereen die iets met Jubal te maken heeft of te maken gehad heeft.