Jubal start een nieuwe actie om de trailer te bestickeren en te onderhouden. En…

Posted on

Jubal start een nieuwe actie om de trailer te bestickeren en te onderhouden. En daar hebben we jullie hulp voor nodig! De trailer is nu nog 'ingepakt', maar er ligt al een prachtig ontwerp klaar. Deze 'facelift' kost veel geld, door middel van sponsoring op de trailer willen we dit gaan financieren. Bedrijven en/of organisaties kunnen voor een laag bedrag een sponsorplekje kopen. Het kost slechts 100 euro per logo voor een heel jaar. Hetzelfde logo op meer plekjes is natuurlijk mogelijk, bijvoorbeeld aan beide kanten. Laten we met z'n allen ons best doen om zoveel mogelijk sponsors te vinden. Vraag het aan je werkgever, bevriende ondernemers, familieleden met een zaak, of de eigenaar van die leuke winkel waar je vaak komt. Meer informatie en sponsor-aanmeldingen bij Theo Vink (tvink@chello.nl) of laat een (persoonlijk) bericht achter op de Jubal Facebook pagina. Laten we er voor zorgen dat dit seizoen de witte trailer tot het verleden gaat behoren. Go, go, go!