Breda swingt!

Het eerste optreden van de Jubal All Star X-mas Band zit erop. Zaterdagmiddag 9 december om 12.30 uur werd er verzameld bij de Grote Kerk in Breda en daar begon de kick-off. Een groot, maar nog niet eens compleet horn ensemble liet de eerste klanken van Stille Nacht horen.

Daarna kwamen de up-tempo nummers waarbij het ensemble zoals altijd begeleid wordt door Hans Tims op het drumstel.

De start was een beetje moeizaam, maar eenmaal op gang swingde het de pan uit en ook het Bredase publiek was enthousiast. Breda is een Jazz-stad bij uitstek en de jazzy arrangementen vielen dan ook prima in de smaak. Na afloop was er dan ook terecht de complimenten van dirigent John Franken aan vooral de vele nieuwe leden die in een korte tijd de muziek hebben ingestudeerd. Dat belooft veel goeds voor de komende optredens in Gouda en bij het Dordtse kerst-circus. Zorg dat je de Jubal All Star X-mas Band gaat zien, dit mag je niet missen!

Meer foto’s zijn te zien in de galerij en op deze webgallery: