Music Kids lessen gaan weer beginnen!

Het nieuwe seizoen van de Music Kids staat voor de deur. Kinderen uit groep 4 en 5 van de basisschool kunnen vanaf woensdagavond 31 oktober gratis muzieklessen volgen bij muziekvereniging Jubal. De cursus duurt een jaar en is bedoeld als kennismaking met de vereniging. De cursus met de naam Music Kids wordt gehouden in het clubgebouw JMC aan de Jan Ligthartlaan 1 in Dordrecht. Een team van eigen leden, werkzaam in het onderwijs of studerend daarvoor, geeft de kinderen les in de beginselen van de muziek.

Vele aspecten van muziek passeren de revue. Regelmatig is er een gastoptreden op een bepaald instrument, waar tijdens de les weer op wordt ingespeeld. Zo leren de kinderen spelenderwijs hun muzikale talenten te ontdekken. Na een jaar kunnen de deelnemers instromen bij jeugdkorps Jong Jubal, dat in september jl. wederom Nederlands en Europees kampioen is geworden in de jeugdcompetitie.

De Music Kids-lessen zijn vanaf 31 oktober op iedere woensdagavond (behalve de schoolvakanties) van 19.00 tot 19.45 uur. Oudere kinderen zijn overigens ook van harte welkom bij Jong Jubal. Zij repeteren op woensdagavond van 19.00 tot 20.30 uur en op zaterdag van 9.00 tot 12.00 uur. De contributie bedraagt voor hen 10 euro per maand.

Aanmelden voor zowel Music Kids als Jong Jubal kan bij Trinet Trotta, tel. 078-6171649 of via musickids@jubal.org of info@jubal.org

Download hier de Music Kids folder!